Vuoden 2019 luetuimmat postaukset

Niin on taas vuosi taputeltu. Kirjoitimme vuoden aikana yli 60 tekstiä, eli olemme (Markuksen ansiosta) pysyneet yhden kirjoituksen viikkovauhdissa. Tämä ei lapsiperhearjessa todellakaan ole helppo suoritus, joten olemme enemmän kuin todella tyytyväisiä itseemme.

Mitä postauksia on klikattu yhä uudelleen ja uudelleen? Se selviää seuraavassa!

1. Vain käsimatkatavarat – ja Amerikkaan lapsen kanssa

Toissa vuonna matkailimme ahkerasti. Marraskuu vietettiin jenkeissä ja kirjoiteltiin vielä uuden vuoden puolella postauksia matkalta.

Mitäs meillä oli mukana matkalla ja kuinka paljon kamaa sitä tarvitseekaan ottaa mukaan vajaan kolmen viikon reissulle? Siitä voi lueskella viime vuoden luetuimmasta postauksesta!

Lue lisää >>

mit' mukaan matkalle lasten kanssa
Näillä mentiin jenkkilään!

2. Ruokaboksi testissä – helppoa kuin..

Kun perheessä on kaksi vanhempaa, joiden kiinnostus ruokaa kohtaan on ainoastaan makusteluun liittyvää, mikä tahansa arjen ruoanlaittoa helpottava juttu otetaan kiitollisena vastaan.

ruokaboksi kokemuksia alennuskoodi

Meillä ruokaboksi on toiminut tällaisena arjen apuna. Ruoat kotiin kannettuina, uusia makuyhdistelmiä ja paljon kasviksia – sopii meille. Lue lisää postauksesta! (Saatavilla myös alekoodi.)

Lue juttu Ruokaboksista >>

3. Seikkailujen vuosi edessä – HopLop

Kun sataa, on pimeää tai kylmää, mihin sitä suuntaisi taaperon energian purkuun? No meidän perheessä HopLop on toiminut hyvänä tukikohtana vuosikortin ansiosta. Kertalippujen hinta on saatu jo moneen kertaan takaisin, ja ilo – sen määrä ei taida olla laskettavissa 🙂

Lue lisää >>

hoplop alennus
Tulivuori on Hoplopin parhaimmistoa.

4. Synnytyskertomus miehen näkökulmasta – Vol 2

Meidän vuoden 2019 kohokohtiin (ja itseasiassa koko elämän<3) kuuluu toisen lapsemme syntymä. Miten synnytys menikään Markuksen näkökulmasta? Siitä voi lueskella oheisesta postauksesta.

Lue koko juttu >>

synnytyskertomus miehen näkökulmasta
”Anestesialääkäri palveluksessanne, Madam.”

5. Synnytyskertomus vol 2 – äidin näkökulma

Synnytys voi olla kovinkin erilainen kokemus, riippuen siitä kenen näkökulmasta asiaa katsoo. Me kirjoitimme versiot sekä isin että äidin näkökulmasta. Kätilön näkökulma kiinnostaisi myös! Ehkä teemme haastattelun ensi kerralla. Heh.

Tässä postauksessa äidin näkökulma. Paremminhan se homma meni kuin ekalla kerralla!

Lue koko juttu >>

vauva 1kk blogi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *