Mikä suhde voi nykypäivänä kestää 10 vuotta? – Rakkaus Omenoihin

Sisältää kaupallisia linkkejä (merkattu tähdellä *)

Minulla on ollut sama kumppani kohta kymmenen vuotta.

Se on kahdenväliselle kiintymys- ja työsuhteelle aivan käsittämättömän pitkä aika!

Miten nykyaikana, jossa joka toinen läppäri hajoaa viiden vuoden sisään, mikään suhde voi kestää näin kauan?

Apple Black Friday Suomi 2020

Pitkän suhteen salaisuus

Edellinen suhteeni vanhan koneeni kanssa oli ajautunut vaikeuksiin, ja hän oli jo dumppaamassa minut. Olin havainnut joitain merkkejä suhteemme tulehtuneisuudesta jo aiemmin, kun kommunikaatio välillämme alkoi pätkiä. Ilmassa alkoi olla merkkejä lopullisesta erosta, ja hyvin pian toteisin, että mitään ei olisi enää tehtävissä suhteemme pelastukseksi.

Päätin, että seuraavassa suhteessani panostan ennen kaikkea laatuun, maksoi mitä maksoi.

Silloinen opiskelijabudjettini hieman notkahti, kun piti pulittaa tuliterästä pro-mallista reilu tonni. Uuden ja trendikkään kumppanin hankkiminen näin suurella rahasummalla tuntui hieman oudolta, mutta alusta asti juttu tuntui silti oikealta. Tuntui siltä, että meidät oli tarkoitettu yhteen.

Kuherruskuukausi oli yhtä ruusuilla tanssimista. Uuden rakkaani omenalogo hehkui päivästä ja illasta toiseen, ja minä käsittelin häntä tietysti hellästi ja varoen. En halunnut rikkoa uutta ja jännittävää suhdetta tämän hopeanharmaan kaunottaren kanssa.

Apple Black Friday Suomi 2020

Ihania tunteita täyteen pakatun kuherruskuukauden jälkeen suhteemme lähti hyvin rullaamaan, ja vakiinnuimme hyvin pian. Tunsin, että vierelläni oli erittäin luotettava kumppani.

En ollut aluksi uskaltanut asettaa kovin suuria odotuksia, mutta hyvin pian huomasin, että kyseessä ei ollut mikään yhden buutin juttu.

Olimme yhdessä päivästä toiseen, ja reissasimmekin usein yhdessä. Kaikki vaan toimi kuten pitääkin.

Entisistä suhteista viisastuneena, nyt osasin matkan varrella myös ylläpitää suhdettamme ja pitää huolta kumppanini hyvinvoinnista. Toisen muistikamman asennus veikin yhteytemme jälleen uudelle tasolle, ja kaikki tuntui sujuvan entistäkin nopeammin ja huolettomammin.

Apple Black Friday Suomi 2020

Vanhuus ei kuitenkaan tule yksin, joten vuosien saatossa tuli muutamaan otteeseen aika kuntouttaa rakasta kumppaniani. Seisoin hänen tukenaan ja asensin itse uuden SSD-levyn vanhan kovalevyn tilalle. Myös akku saatiin yhteistuumin vaihdettua, joten virtaa riittää edelleen pitkäksikin aikaa.

Pian olin tilanteessa, jossa huomasin, että toisesta oli tullut minulle itsestäänselvyys. Nyt olemme taivaltaneet yhdessä jo kymmenen vuotta, eikä loppua ole näkyvissä!

Kaiken kokemani jälkeen, voin lämpimästi suositella suhteeseen panostamista kerralla kunnolla. Suhteesta voi tulla pidempi ja antoisampi kuin arvaatkaan!

Jos etsit luotettavaa kumppania, niin *MResellistä löydät käytetyt Apple-tuotteet edulliseen hintaan ja 12kk takuulla. Myös toimitus on ilmainen. Toivon hyvää mätsiä kaikille pitkäaikaista suhdetta etsiville!

// Markus

Kirjoittaja on teknologian ystävä, varsinkin sellaisen jonka takapuolessa hehkuu hopeinen omena.

*MResell – Käytetyt Apple tuotteet edullisesti

Apple BLACK FRIDAY 2021: Koodilla apple10 saat 10% alennuksen kaikista tuotteista! (voimassa 22.-29.11.2021)

Apple Black Friday Suomi 2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *