Kerrankin katsoimme vähän aikaa samaan suuntaan – Treffit 3/3

Kaupallinen yhteistyö: Pilke lastenhoito

Taas treffeillä, mistäs nyt tuulee!

On se kumma kun pitää koko ajan tuon vaimon kanssa treffeillä ravata! Voisiko tällaiseen jopa alkaa tottua?

Pilke lastenhoito tarjosi meille lastenhoidon vielä kolmansillekin treffeille. Tällä kertaa treffien teemana oli rentoutuminen rakkaan kanssa, ja samalla yhden kohdan ruksiminen koti-isän haavelistasta!

Joululeffa Finnkino Plevnassa

Molemmat tykkäämme käydä ihan perinteisesti elokuvissa, mutta jostain kumman syystä leffateatterikäynnit ovat viimeisen kolmen vuoden aikana olleet aika harvassa. Tampereella kun menee perinteisille treffeille elokuviin, niin mielestäni tähän on vain yksi ainoa oikea paikka: Finnkino Plevna.

Tuo Finlaysonin punatiilien suojassa sijaitseva elokuvateatteri on tarjonnut meille jo seurusteluaikana useita yhteisiä hetkiä vieretysten. Siellä on saatu nauraa yhdessä, sekä välillä myös pyyhkiä kyyneleitä.

Suuntasimme siis tälläkin kertaa Plevnaan, ja näin joulun alla leffavalintamme oli jotain kepeää ja jouluista. Leffaan meno lapsenvahtiin turvautuen on aikataulullisesti aina pieni haaste, joten leffakriteerien pitää siinä kohtaa olla joustavia. Menimme siis katsomaan elokuvan Last Christmas.

Elokuva sinänsä oli ihan ok juuri tähän tilanteeseen. Ei mitään liian rajua, eikä liian kreisiä. Sopivasti leppoisa, mutta kuitenkin vähän ideaakin mukana. Mikäpä genre sopisi treffeille paremmin kuin romanttinen komedia!

treffit finnkino plevna
Leffaan rakkaan kanssa? Tähän on Tampereella vain yksi oikea paikka!

Mitä erityistä tapahtui Finlaysonissa eräänä syksynä?

Finlaysonin alue ja Plevnan leffateatteri on meille erityinen paikka siitäkin syystä, että siellä tapahtui kerran jotain ainutkertaista.

Eräänä koleana syyspäivänä olimme sopineet treffit, jossa käytäisi perinteiseen tapaan ehkä syömässä ja sen jälkeen leffassa. Minä taisin olla puikoissa ohjaajan paikalla, ja johdattelin M-E:n pahaa aavistamatta pienelle syyskävelylle leffamme alkua odotellessa.

Minulla oli mielessäni suunnitelma, mutta en vielä tiennyt miten voisin toteuttaa sen. Kävelimme vailla varsinaista määränpäätä, kunnes silmääni osui mukavan näköinen puistikko. Oli syksy, ja maa oli täynnä lehtiä. Tiesin, että M-E rakastaa syksyä. Fiilistelimme yhdessä mahtavan näköistä ruskaa ja kirpeää syysiltaa.

Hapuilin ajatuksiani ja mietin jos jonkin aikaa, kunnes sain kerättyä kaiken rohkeuteni. Otin taskusta sormuksen ja kysyin josko hän haluaisi mennä kanssani naimisiin. Vastaus oli häkeltynyt ”Todellakin!”.

Leijuimme tämän jälkeen molemmat taivaissa. Sitten menimme Finnkino Plevnaan katsomaan Vadelmavenepakolaista ja söimme vadelmaveneitä. Kahdeksan kuukauden kuluttua siitä, vadelmaveneitä tarjoiltiin häissämme!

Treffien anti

Ekoilla treffeillä harrastimme kulttuuria, toisilla treffeillä keskityimme keskusteluun. Kolmannet treffit olivat yhdessä rentoutumista ja hauskanpitoa. Olemme kaivanneet kaikkea tätä kahdestaan tekemistä aika paljonkin.

Tämä treffisarja Tampereella oli kattaus kohtaamista puolison kanssa erilaisissa merkeissä. Nyt olo on haikean toiveikas. Oliko tämä tässä, vai voisiko säännöllinen treffailumme jatkua myös tulevaisuudessa?

Varsinkin syvällisten keskusteluiden koen tuottaneen ison talletuksen rakkauspankkiimme. Jos teillä on halua ja mahdollisuus treffeihin puolisosi kanssa, niin suosittelen ehdottomasti suunniteltuja keskustelutreffejä!

treffit finnkino plevna
FInlaysonin alueella on tunnelmaa.

Lastenhoidon tarjosi Pilke lastenhoito

Tämän treffisarjan mahdollisti Pilke lastenhoito.

Saimme lastenhoitajan kotiimme treffiemme ajaksi, joten saimme rauhassa viettää hieman parisuhdeaikaa keskenämme. Kun saavuimme kotiin, vastassa oli energinen mutta harmistunut kaksivuotias, joka huusi ”Meillä on leikit kesken!”

// Markus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *