Tiesitkö tämän puolisostasi? – Treffit Tampereella osa 2/3

Kaupallinen yhteistyö: Pilke lastenhoito

Treffisarja jatkuu: Tunnenko puolisoni?

Treffisarjan toisilla treffeillä halusimme priorisoida keskustelun. Tavoitteena oli päästä puusta pidemmälle, mahdollisimman syvälle aviopuolison pään sisään.

Treffisarjan ekoista treffeistä viisastuneina suunnittelimme etukäteen lähitreffejä minimoiden matkoihin kuluvan ajan. Olimme myös ajatelleet menevämme vain yhteen paikkaan, jotta siirtymisiin ei kuluisi aikaa.

Tämä suunnitelma piti niin pitkään kunnes olimme jo matkalla. Viime tingassa päätimme sittenkin toteuttaa perinteisen tamperelaiset treffit erityisen tamperelaisissa treffipaikoissa. Tämä postaussarja treffeistä Tampereella tarvitsi juuri nämä kohteet esittelyyn!

Saimme lapsille hoitajan kotiin!

Tälläkin kertaa lastenhoidon tarjosi treffiemme ajaksi Pilke lastenhoito.

Taapero olikin jo odottanut pitkään ja hartaasti, milloin se kiva täti taas tulee leikkimään hänen kanssaan! Oli kiva lähteä treffeille, kun saimme ennestään tutun hoitajan huolehtimaan lapsistamme siksi aikaa!

treffipaikkoja tampereella
Treffisarjan toiset treffit oli pyhitetty keskustelulle.

Treffeille hyvin valmistautuneena

Valmistauduimme tällä kertaa erityisesti syvällistä keskustelua varten, ja etsimme aiheita keskusteluun etukäteen. Halusimme keskustella muustakin kuin päivän säästä, töistä ja arjesta.

Moninaisten mietintöjen jälkeen päädyimme käyttämään Väestöliiton sivulta löytynyttä kysymyslistaa keskustelun tukena. Listan otsikkona on parisuhteen kartoittaminen.

Kysymykset toimivat hyvin. Kahdentoista kohdan lista antoi keskustelun aiheita koko kolmen tunnin treffien ajaksi. On yllättävää, miten paljon juttua kustakin kohdasta saa aikaiseksi. Kysymykset toimivat keskustelun herättäjänä, ja niistä päästiin pohtimaan jos jonkinlaisia asioita.

Treffipaikkoja Tampereella – Perinteinen Zarillo

Ravintola Zarillo Tampereen keskustassa on klassikko. Ja nyt puhumme nimenomaan keskustan Otavalankadun ravintolasta, joka on se aito ja alkuperäinen. Sijainti on siis aivan lähellä rautatieasemaa. Nyttemmin ravintola on laajentanut itsensä ketjuksi, joten samannimiset ravintolat löytyy myös keskustasta Puutarhakadulta sekä Hervannasta.

Tämä pieni länkkärihenkinen rafla on helposti lähestyttävä ja tarjoaa takuuvarman Burgeri & Tex-Mex ruokaelämyksen. Ravintolassa on varsin edullinen hintataso ja hyvät, mutkattomat ruuat. Pidän erityisesti Zarillon kastikkeista. Suosittelen ottamaan aterian kylkeen dippilautasen.

Tiistaisin Zarillossa on superpäivä, jolloin burgeriaterian saa vaivaisella kuudella eurolla. Ja kuinka ollakaan, treffipäivämme sattui olemaan juuri tiistai!

Treffipaikaksi Zarillo sopii siksi, että ravintolassa on mukavan lämmin ja vähän hämyinen tunnelma. Loosseista löytyy hiukan yksityisyyttä, ja saattaapa pöydästä löytyä kynttiläkin. Meno on rentoa casuaalia, joka sopii niin arkiseen tapaamiseen kuin myös viikonloppuun. Pönöttää ei tarvi.

Olemme vuosien saatossa treffanneet Zarillossa moneen otteeseen, joten paikka on meille tuttu ja turvallinen. Mielestämme Zarillo on hinta-laatu suhteeltaan Tampereen keskustan parhaimmistoa.

Istu satulaan Ravintola Zarillossa – kohokohdat.fi

treffipaikkoja tampereella
Zarillon sisustuksessa näkyy villi länsi.
treffipaikkoja tampereella
Zarillon tiistaiburgerit on halpaa huvia.

Treffipaikkoja Tampereella – Moro Sky Bar Hotelli Tornissa

Zarillon burgereiden jälkeen siirryimme Hotelli Torniin kahville ja jatkamaan keskustelua. Hotelli Tornin ylimmästä kerroksesta löytyy Moro Sky Bar. Tämä ”tamperelaisten olohuone” on loistava valinta treffipaikaksi tai ihan muuten vaan käyntikohteeksi. Se on näkemisen arvoinen paikka!

Moro Sky Barista löytyy jokaiseen tilanteeseen jotakin. Se sopii yhtä hyvin arkiseen kahvitteluun kuin juhlallisempaan kilistelyyn esimerkiksi merkkipäivänä. Baarista saa tilanteeseen sopivat juomat, ja kahvi on muuten todella maukasta!

Näköalapaikalla ikkunan vieressä on mukava istuskella ja katsella Tampereen yli. Terassi on nykyään katettu ja varustettu lämmittimin, joten tilaa on vähän enemmän kuin Tornin ensimmäisinä vuosina. Tornin Sky Bariin voi mennä milloin vain, se on aukioloaikojen puitteissa aina avoinna kaikille.

Istuskelimme ikkunapaikalla ja puhuimme muun muassa saavutuksistamme ja unelmistamme. Muutaman tunnin mahdollisuus keskittyä vain puolisoonsa teki ihmeitä. On harvinainen tunne, kun voi jopa miettiä rauhassa mitä sanoisi, eikä tilanne mene sillä välin ohi!

treffipaikkoja tampereella
Hotelli Tornin alakerrasta löytyy ravintola Grill It – Paja.
treffipaikkoja tampereella
Moro Sky Bar löytyy Hotelli Tornin ylimmästä kerroksesta.

Mistä puhuimme?

Aiemmin mainittu Väestöliiton kysymyslista oli eräänlainen parisuhdetesti, kuinka hyvin tunnet puolisoasi.

Muutamissa kohdissa tämä antoi meille oivalluksia, että mehän tunnemme toisiamme todella hyvin. Jossain kohdassa taas ainakin minä sain todeta, että saatan tulkita vaimoani vähän liikaa itseni kautta. Luulen tai oletan, että hän kokee samoin kuin minä koen.

Osa aiheista koski tulevaisuuden unelmia ja haaveita. Niitä on hyvä olla ja niistä on hyvä puhua. Mietimme, miten meidän omat haaveemme suhtautuvat parisuhteeseemme ja perheeseemme. Mietimme, onko meillä tarpeeksi myös yhteisiä haaveita.

Haaveita oli, ja olimme aika hyvin kartalla toistemme haaveista ja unelmista. Huomasin tosin pientä epävarmuutta itsessäni. Jos jostakin asiasta on viimeksi puhuttu vaikka puoli vuotta sitten, niin onko se enää niin kuin se oli silloin? Ajatteleeko puolisoni enää samoin kuin silloin, vai onko hänen ajatuksensa kenties muuttunut matkan varrella?

Oli helpottavaa huomata, että olemme edelleen matkalla yhdessä samaan suuntaan. Tämä saattaa kuulostaa hassulta, mutta pikkulapsiaikana elämässä on paljon asioita jotka kiilaa parisuhteen rinnalle ja ohi. Kun näistä asioista ei ehdi eikä jaksa puhua, voisi toisen pään sisältä löytyä jopa yllätyksiäkin.

Treffit vierähtivät taas nopeasti. Vaikka suunnitelmissa oli mennä vain yhteen paikkaan ja hyödyntää koko aika keskustelulle, onnistui treffit tällä kertaa mukavasti myös kahdella kohteella.

treffipaikkoja tampereella
Moro Sky Barista on huimat näköalat yli Tampereen.

Lastenhoidon tarjosi Pilke lastenhoito

Pilke lastenhoito tarjosi lastenhoitajan kotiimme treffiemme ajaksi. Näin saimme mahdollisuuden viettää muutaman tunnin kahden kesken ja nauttia tamperelaisista treffeistä!

Pilke lastenhoidosta saa lastenhoitajan kotiin, kun vanhemmilla on menoa tai he haluavat omaa aikaa. Hoitaja voi myös viedä lapset vaikka ulos leikkimään, jos haluat olla hetken rauhassa kotona!

Kerromme Pilke lastenhoidosta lisää myöhemmin!

// Markus

Lue myös: Ekat treffit Tampereella – Treffipaikkoja Tampellassa

Parisuhde on ensitreffejä, toisia treffejä ja monensia treffejä. Seuraa meitä, niin saat tiedon uusista treffeistä: Instagram, Facebook, Blogit.fi

2 vastausta artikkeliin “Tiesitkö tämän puolisostasi? – Treffit Tampereella osa 2/3

  1. Kiitos kysymyksistä, olen etsinyt jotain vastaava aikaisemmin, mutta en juuri löytänyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *