Tampereen (seudun) parhaat kirppikset

Tampereen parhaat kirppikset, missä ne sijaitsevat?

Jos minulta kysytään, Tampere on Suomen paras kirpparikaupunki. Ja minulta kannattaa kysyä. Olen kiertänyt Tampereen kirppareita villinä kymmenisen vuotta. Ensin ostelin tavaraa lähinnä itselleni, sittemmin pienokaisillemme.

Tampereen lisäksi olen kolunnut kirppiksiä kesäisin ympäri Suomea. Helsinki voittaa Tampereen ainoastaan kesäisin pihakirppistarjonnallaan. Muista kaupungeista ei ole Tampereelle vastukseksi.

Seuraavassa siis Tampereen parhaat kirppikset. Postaus on päivitetty kesällä 2020.

1. Pirkan kirpputorikeskus (Mäkirinteentie 4, Kangasala)

Pari kilometriä Tampereen rajasta Kangasalle päin sijaitsee Pirkan kirpputorikeskus, jota voin suositella oikeastaan kaikenlaisen roinan ostajille.

Jokainen ulkopaikkakuntalainen, jonka olen kirppikselle vienyt on ollut paikasta erittäin positiivisesti yllättynyt. Paikka on siisti, siellä on hurja määrä pöytiä ja tavara on usein laadukasta. Kirpputorilta löytyy myös jälleenmyyjien tavaraa, mutta selkeästi suurin osa pöydistä on yksityisten vuokraamia.

Pirkan kirpputorikeskus kehittää toimintaansa jatkuvasti, ja kävijämäärät ovat korkeat.

Miten pääset paikan päälle?

Tampereen keskustasta hurautat kirppikselle bussilla numero 40 (”Kangasala, Pikonlinna”) parhaimmillaan 20 minuutissa. Myös linja 1 (Vatialaan) tuo sinut kätevästi Lentolan Prisman eteen päätepysäkilleen, joka sijaitsee B-vyöhykkeellä.  Kirppis on Prisman ”viereisessä” rakennusryppäässä.

tampereen parhaat lastenvaatekirppikset
Pirkan kirpputorikeskus.

2. Lastenkirppis Into (Ratina, Tampere, 3.krs)

Ihanasti keskeisellä paikalla, keskustan uusimman kauppakeskuksen yläkerrassa sijaitseva Into on nimenomaan lastenvaatteisiin erikoistunut kirpputori. Kirppiksellä on myös lastenvaate- ja tarvikekauppa, ja siksikin liiketila pidettäneen siistissä kunnossa.

Miten pääset paikan päälle?

Ratina sijaitsee Tampereen keskustassa Koskikeskuksen vieressä. Ratinan vieressä on myös urheilustadion, mistä myös kauppakeskus on saanut nimensä. Jos näet stadionin tornit, niin suuntaa sinne! Jos tulet Radiokirppikseltä, niin Ratina näkyy kosken toisella puolella. Periskooppimaisesta rakennuksesta on vaikea erehtyä.

3. Radiokirppis (Laukontori 12, Tampere)

Radiokirppis on ollut suosikkikirppikseni vuosia. Tuotteiden laatu on siellä paras, toisaalta myös hinnat ovat ehkä kalleimmat. Radiokirppis ei ole mitenkään profiloitunut lastenvaatekirpputoriksi, siksi nimenomaan lastenvaatteita metsästävän kannattaa mieluummin suoria kahteen ensimmäisenä mainitsemaani paikkaan saaliille.

Miten pääset paikan päälle?

Radiokirppis on Koskikeskuksen, Keskustorin tai vaikkapa Sokoksen ”takana” rannassa. Riippuen siitä, mistä tulet 🙂 Mikäli olet ihan eksyksissä, niin kysäise ohikulkijalta missä päin on Laukontori. Kirppis löytyy Laukontorin reunalta.

//M-E

Tsekkaa tästä myös Tampereen parhaat kahvilat

Tai lue tästä vinkit Tampereen parhaisiin leikkipuistoihin

2 vastausta artikkeliin “Tampereen (seudun) parhaat kirppikset

 1. Kivoja vinkkejä. Oltiin kälyn kanssa parisen vuotta sitten Tampereella ja tsekattiin kolme kirpparia ja oltiin ihan ihmeissään. Oli ihan toisenlaisia mitä meillä päin,enkä nyt tarkoita mitenkään hyvällä tavalla! Joten jos yhtään on aikaa ja liikettä etelä-pohjanmaalle, suosittelen lämpimästi käymään täälä esim kirppis Sakurassa,ykkösbasaarilla ja shoppiksella. Kaikissa edullinen hintataso ja lastenvaatteita paaaaljon myynnissä ?
  Tuonne Tampereen lastenvaate kirpparille pitää kyllä päästä! !

  1. Voi kurjuus. :/ Missähän olette käyneet..

   Toisaalta kysehän on pitkälti tuurista aina kun itsepalvelukirpparille menee tonkimaan. Ja tietty makukysymys. Toinen haluaa laadukkaita ja hyväkuntoisia tuotteita vaikka vähän kalliimmalla, toiselle kelpaa vähän nuhjuisemmatkin tuotteet, kunhan ovat halpoja. Itse metsästän hyväkuntoisia vaatteita ”yllättävän halvalla” 😀

   Juhannuksen jälkeen matkaamme itse asiassa rippijuhliin pohjanmaalle, pitääkin käydä noilla kirppareilla nuuskimassa!

   P.s. Kaunis ja kiva blogi sulla <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *