Paras joululahja ikinä?

Paras joululahja ikinä?

Muutama joulu jo takana tätä elämää. Mitä kaikkea sitä onkaan saanut ja antanut? Saati tehnyt!

joululahjoja

Jotkut lahjoista antavat ihmeellisen, mieleenpainuvan elämyksen, joka kantaa. Olen paljon miettinyt, mikä tuo tuon tunteen. Ehkä se on siltä tietyltä henkilöltä saatu, itse tehty, omaan persoonaan sopiva, laadukas, tarpeellinen tai yllättävä? Ehkä yksikin noista kuvauksista riittää?

Omat suuren elämyksen aiheuttaneet lahjat seuraavassa:

1. Super Star Barbie

Muistan kun kävimme iskän kanssa katselemassa barbeja lelukaupassa. En muista tätä nimenomaista yksilöä, mutta muistan kun avasin paketin ja sieltä paljastui tämä kaikkein upein nukke! Vaatteiltaan vaaleanpunainen, ihana puuhka ja kivat somisteet. Nappilahja! Nimeksi taisin antaa Diana.

Barbie Superstar
Super Star Barbie, kasarihitti. Kuva: Amazon

Katselin, että nukke on vuodelta 1988, olisi hauska tietää olenko saanut sen juuri tuona vuonna. Joululomalla voisi vähän kuikkia mummolan valokuva-albumeita ja etsiskellä, jos tältä joululta löytyisi vaikka kuvia!

2. My little pony ja nukke, samassa paketissa

Tämän lahjan (omg, löysin linkin juurikin tuohon pakettiin!) sain veljeltäni hänen ollessaan armeijassa? Olin siis itse 8-vuotias.

sundance my little ponyVeljeni oli noina aikoina mielestäni lähes aina vihainen minulle (teini-iän jälkimainingit), välinpitämätön ja viihtyi omissa oloissaan. Ja minähän ihailin häntä ja halusin hänen seuraansa enemmän kuin mitään. Tuo varmaan tekee lahjasta erityisen – tuntui että hän saattoi sittenkin välittää minusta.

Oli siis täysi yllätys että hän oli ostanut a.) m i n u l l e lahjan b.) täydellisen lahjan.

Nimesin ponin Kleopatraksi, koska se oli hienoin nimi minkä keksin. Vaikka minulla oli useita poneja, en muista leikkineeni millään muulla niin paljon kuin tällä.

Kiitos siis veliseni! Pääsit kuin pääsitkin listalle!

3. Vaaleanpunainen Mocca Master

Tämä lahja sinetöi puolisonvalintani. Kertonee jotain lahjanvalinnan tärkeydestä.

Olimme juuri alkaneet seurustella Markuksen kanssa, kun olikin jo sopivasti joulu. Koska emme olleet vielä virallistaneet suhdettamme perheillemme, vietimme joulun molemmat omien perheidemme kanssa. Markus oli luvannut heittää minut junalle ja saapui oveni taakse ihanassa villapaidassaan. Ovelle saapui miehen mukana myös suuri paketti, josta paljastui tämä vaaleanpunainen helmi!

paras joululahja ikinä
Vaaleanpunainen ihanuus ja hetki omaa aikaa.

En voi kuvitella parempaa lahjaa minulle. Olin nimittäin sitkutellut jos jonkinlaisen ruikulakeittimen kanssa jo vuosia. Nyt Mocca Master on ollut minulla käytössä jo 8 (?!) vuotta! Ja joka aamu minulle tulee kiva fiilis kun astelen keittiöön keittämään aamusumppeja.

4. Paras joululahja ikinä: Esikoinen

Enpä ajatellut huhtikuussa kun raskaustestiin pärähti kaksi viivaa, että tulisin saamaan parhaan joululahjan ikinä. Niinhän ne sanovat, että lahjan suunnittelu kannattaa aina aloittaa hyvissä ajoin.

Jos olisimme jääneet sairaalaan käynnistykseen yliaikakontrollissa aatonaattona, olisi esikoisemme ehkä syntynyt juurikin jouluaattoyönä. Ainakin jos vauhti olisi ollut suunnilleen sama kun muutama päivä myöhemmin tapahtuneessa synnytyksessä.

paras joululahja ikinä
Tästä ei joululahja kyllä parane <3

Päätimme kuitenkin Markuksen kanssa viettää rauhallisen joulun kotona ja vasta sitten lähteä sairaalaan. Esikoisemme syntyi joulun välipäivinä ja voin sanoa, että tämän parempaa joululahjaa ei ihminen voi saada: täydellisesti omaan persoonaan sopiva, yllätyksellinen ja täyttä laatua kiireestä kantapäähän <3

Lue lisää: esikoisen synnytystarina

paras joululahja ikinä

***

Edellä mainitut lahjat ovat siis olleet jollain tasolla mieleenpainuvimpia, mutta olen toki saanut ihania, omaan persoonaani ihanasti mietittyjä lahjoja vaikka keneltä ja kuinka paljon. Jokaisesta olen kiitollinen, on ihana kun ihmiset muistavat! 🙂

Mikä on ollut sulle se ikimuistoinen joululahja? Kerro kommettikenttään!

// M-E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *