Joululahjasatoa – Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle?

Sisältää *mainoslinkkejä

Mitä taaperomme sai joululahjaksi

Paketeista paljastui tänä jouluna paljon mahtavia juttuja!

Tässä ainakin osa niistä, sekä sananen siitä kuinka itse pääsin tutustumaan Risto Siilasmaahan, joka kertoo olevansa paranoidi optimisti.

Tästä listasta voi ottaa myös vinkkiä, mitä kaksivuotiaalle lapselle voi hankkia lahjaksi. Mainittakoon vielä, että itse suosimme lahjoissa käytettyjä tuotteita, sekä antajana että saajana.

paranoidi optimisti äänikirja

Vaatteita

Paketeista paljastui ainakin yökkäri, kevyt takki, pöksyt sekä hyggesukat! Vaatelahjat ovat etenkin vanhemmille erittäin mieluisia, mutta kyllä tuon ikäinen lapsikin niistä tykkää. Isompia kokoja tarvitaan koko ajan, ja on mukava kun saa välillä ulkoistettua osan vaatetuksen miettimisestä.

Puinen junarata

Klassikko (tai sen kopio). Puinen junarata oli heti mieluinen, ja tätä sarjaa voi laajentaa tulevaisuudessa vielä pitkään. Peruspaketti maksaa Ikeassa kympin, ja käytettynäkin näitä löytää.

Liitu-/tussitaulu

Toinen puoli liitutaulu ja toinen tussitaulu magneeteilla. Loistava kaikenlaiseen piirtämiseen ja esimerkiksi laskemisen harjoitteluun tulevaisuudessa!

Kassakone

Tämä oli ihan huippu! Hän tiesi heti mistä on kyse, ja piippaili tuotteita lukijalla tottuneesti. Rahastus onnistuu, ja ostokset maksavat aina ”kymmentä euroa”! Korttikin käy!

paranoidi optimisti äänikirja

Pipsa Possu -figuureja

Pipsa Possu on ollut viime aikoina kova juttu. Hauskaa kun taaperomme osaa hahmojen nimet paremmin kuin me vanhemmat.

Legojuna

Duploille olikin vielä tilausta, niille tulee olemaan käyttöä vielä todella pitkään! Musta tuntuu, että suurin legobuumi meillä on vasta edessä päin.

Kirjoja

Tänä jouluna kirjojen osuus oli harmittavan pieni. Mutta esimerkiksi napeista soiva kirja tai luukkukirja on oiva lahja parivuotiaalle. Tekstiä saa olla jo jonkun verran, mutta kovin pitkiin satuihin kaksivuotias jaksaa keskittyä vain harvoin.

Avaruusteltta

Esimerkiksi sängyn katoksena tai majana toimiva telttakatos. Tällä lähti heti majaleikit käyntiin. Menee myös mukavasti pieneen tilaan pakettiin.

paranoidi optimisti äänikirja

Isin lahjavinkki!

Minäkin sain paljon mukavia lahjoja, joista yksi on Risto Siilasmaan uutuuskirja!

Annankin tämän lahjavinkiksi teille, jotka mietitte esimerkiksi puolisollenne lahjaa merkkipäiväksi. Kirja sopii loistavasti henkilöille, joita kiinnostaa mm. tekniikka, puhelimet, softa tai bisnes. Tämä onkin oiva kirja esimerkiksi isänpäivälahjaksi!

paranoidi optimisti äänikirja
Kuva: Minea K

Risto Siilasmaa – Paranoidi Optimisti

Sain tämän kirjan ihan fyysisenä kirjana, ja kävin heti kimppuun!

Kohta puolet on luettu, ja on kyllä todella mielenkiintoista settiä Nokian matkapuhelimista ja yrityskulttuurista. Kun on itse ollut kyseisessä firmassa töissä ja seurannut älypuhelinmarkkinoita menneinä vuosina aika aktiivisesti, niin on hyvä tarttumapinta Risto Siilasmaan juttuihin.

Kirjassa kerrataan Nokian matkapuhelinten mahtikulkua sekä myöhemmässä vaiheessa seurannutta älypuhelimien taaperrusta. Siilasmaa kertoo kuinka hän analysoi nousevia haastajia silloin kun ne olivat vasta pieniä. Apple, iOS, Android… Ja kuinka hänen analyyseihin suhtauduttiin Nokian hallituksessa.

Tämäkin kirja on mahdollista lukea ja kuunnella kirjasovelluksesta, josta aiemmin olen kirjoitellut: Nextory kokemuksia. Nappaa kirja kuunteluun alla olevasta linkistä (uusille asiakkaille Nextoryn kirjasovellukseen 14 päivän ilmainen kokeilu).

*Risto Siilasmaa: Paranoidi Optimisti äänikirja / e-kirja (Nextory)

paranoidi optimisti äänikirja
Kuva: Minea K

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *