Miten löydän hyvän kotisiivousfirman? Tarkista ainakin nämä 9 asiaa!

Kaupallinen yhteistyö: ONNI kotisiivous

Millainen on hyvä kotisiivous?

Millainen on hyvä kotisiivous?

Kun olet hankkimassa siivoojaa kotiin, tätä asiaa tulee pohdittua siinä samalla väkisinkin. Tässä jutussa listaan asioita, jotka tulee ottaa huomioon hyvää siivousfirmaa etsiessä.

Meillä on nyt jo vähän enemmän kokemusta ONNI kotisiivouksen siivouspalveluista Tampereen alueella. ONNI kotisiivous on käynyt meillä jo useamman kerran, ja joka kerta on ollut hieman erilainen.

Jollain kerralla on tehty kohdennettua tehosiivousta, keväällä pestiin ikkunat. Viimeisimmällä kerralla tehtiin ns. tavallinen ylläpitosiivous, jossa huoneet imuroidaan, lattiat luututaan, pölyt pyyhitään ja pestään myös kylpyhuone.

Hyvä siivousfirma ONNI kotisiivous siivoamassa Tampereella
Millainen on hyvä kotisiivous? Entä hyvä kotisiivousfirma?

Mistä koostuu hyvä kotisiivous?

1. Kotisiivouksen hinta

Ensimmäisenä monilla saattaa tulla mieleen siivouspalvelun hinta.

Se on toki olennainen tekijä, mutta ei suinkaan ainoa. Hyvään kotisiivouspalveluun ja kotisiivousfirmaan kuuluu paljon muutakin.

ONNI kotisiivouksen tuntihinta Tampereen alueella on tällä hetkellä 40,95€. Katsoin muutamien muiden siivousfirmojen hinnastoa, ja totesin hinnan olevan markkinoiden yleisen hintatason mukainen, eikä ainakaan kalliimmasta päästä.

Siivouksen tuntihinta saattaa eri firmoissa vaihdella sopimuksen tyypistä riippuen. Kannattaa tarkistaa omaan tarpeeseen tulevan siivouksen lopullinen hinta, joka saattaa joillain yrityksillä erota markkinoinnissa käytetystä hinnasta.

ONNI kotisiivouksen palvelun hinta ei pääse yllättämään. Asiakaspalvelu myös kertoo ja vahvistaa aina hinnan ennen tilausta.

Itse pidän siitä, että ONNI kotisiivouksen hinta on aina sama, riippumatta siivoussopimuksen tyypistä.

2. Siivousfirman taustat ja tiedot, kotitalousvähennyskelpoisuus

Kotiin ostetuista palveluista saa kotitalousvähennystä, eli saat valtion toimesta siivouksen hinnasta 40% ”alennusta” (enintään 2250 euroa vuodessa per henkilö). Tämä alennus tapahtuu verotuksen kautta. Ilmoitat verottajalle kotiin ostamasi palvelut, jolloin veroprosenttisi laskee ja sinulle jää enemmän rahaa käteen muista tuloistasi.

Kotitalousvähennyksen saamisen edellytyksenä on yrityksen kuuluminen ennakkoperintärekisteriin. Tunnetut siivousfirmat ovat siellä, joten heidän kauttaan ostetusta siivouspalvelusta saa suoraan kotitalousvähennyksen. Myös ONNI kotisiivouksen siivouspalvelut ovat automaattisesti kotitalousvähennyskelpoisia.

Jos ostat kotisiivouksen joltain yksityiseltä ammatinharjoittajalta, tarkista palvelun kotitalousvähennyskelpoisuus.

Tunnettu firma ja kieltämättä myös hyvä brändi tuovat kuluttajalle jonkinlaista turvaa. Tällainen firma on kokenut alalla, ja tietää millaista tietoa ihmiset tarvitsevat, ja mitkä ovat useimmin kohdatut kotisiivoukseen liittyvät kysymykset ja haasteet. Hyvä kotisiivousyritys osaa vastata sekä kotitalousvähennykseen että muihinkin mieltä askarruttaviin asioihin liittyviin kysymyksiin.

Tiesitkö muuten senkin, että ONNI kotisiivoukselta voi saada siivousta myös kokonaan arvonlisäverottomasti? Tämä toteutuu tilanteessa, jossa asiakkaan toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ja arvonlisäverottomasta siivouksesta.

ONNI kotisiivouksen siivoama asunto Tampereella
Millainen on hyvä kotisiivous ja mistä löydän hyvän siivousfirman?

3. Siivousfirman nettisivut

Hyvällä siivousfirmalla on kattavat nettisivut, josta löytyy kaikki tiedot sekä yrityksestä itsestään että sen tarjoamista palveluista. Hintatiedot ovat selkeästi näkyvillä ja suunnittelun avuksi löytyy myös hintalaskuri.

Hyviltä nettisivuilta löytyy heti vastaukset yleisimpiin kysymyksiin, ja niiden avulla on helppo tilata siivous omaan kotiin ja aloittaa siten asiakkuus.

Hyvän kotisiivouspalvelun nettisivut herättävät luottamuksen palvelun tarjoajaan. Jos näin ei tapahdu, kannattaa ehkä vielä katsella vaihtoehtoja.

ONNI kotisiivous – Kotisivu

4. Onko sitoutumispakkoa vai saako myös kertasiivouksen

Minun mielestäni hyvä kotisiivouspalvelu tarjoaa ratkaisua juuri sinun siivoustarpeeseesi, eikä pakota välttämättä sitoutumaan pitkäksi aikaa.

Itse arvostan korkealle sitä, jos siivousfirmasta voi tilata yksittäisen kertasiivouksen, ikään kuin kokeillakseen palvelua. Esimerkiksi ONNI kotisiivouksella tämä onnistuu. Voit täyttää ONNI kotisiivouksen nettisivun lomakkeella tiedot tarpeestasi ja lähettää tarjouspyynnön suoraan heille. He ottavat sinuun yhteyttä, jotta voitte sopia siivouksesta ja sopimuksen yksityiskohdista.

5. Yksilöllisyys ja joustavuus, jokainen koti on erilainen

Koska jokaisen koti on omanlaisensa, hyvä kotisiivous ei ole mikään bulkkituote, vaan se ottaa huomioon kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet.

Hyvä kotisiivouspalvelu on sellainen, että voit asiakkaana vaikuttaa joka kerta siihen, mitä siivouksessa tehdään.

Olisi kurjaa, jos ennakkoon ostamani kotisiivous menisi ”hukkaan”, koska satuin juuri itse imuroimaan edellisenä päivänä. Hyvä kotisiivouspalvelu taipuu tähänkin tilanteeseen siten, että voisinkin sillä kertaa ohjeistaa siivoojan keskittymään johonkin muuhun kuin imuroimiseen! ONNI kotisiivouksella tämä tietysti onnistuu.

Lue myös: Kokemuksemme ONNI ikkunanpesusta

ONNI kotisiivous tekemässä hyvää siivousta
Hyvä kotisiivousfirma on luotettava. ONNI kotisiivous kävi meillä 🙂

6. Sama siivooja vai vaihtuuko joka kerta?

Näkemykseni mukaan hyvässä kotisiivouspalvelussa siivooja pysyy mahdollisimman pitkään samana, jotta sinun ei tarvitse jatkuvasti olla perehdyttämässä uutta henkilöä omaan kotiisi.

ONNI kotisiivous pyrkii siihen, että kodeissa siivoaa aina samat henkilöt. ONNI kotisiivous kertoo nettisivuillaan, että tämän mahdollistaa muun muassa työntekijöiden melko pieni vaihtuvuus.

7. Luotettavuus

Kun omaan kotiin tulee vieras henkilö siivoamaan, tulee toiminnan olla ehdottoman luotettavaa. Hyvä siivousfirma pystyy vakuuttamaan asiakkaat siitä, että heidän työntekijänsä ovat luottamuksen arvoisia.

ONNI kotisiivouksen kaikki siivoojat ovat heidän omilla palkkalistoillaan, ja kuten yllä totesin, työntekijöiden vaihtuvuus ei ole kovin suuri. ONNI kotisiivouksen siivoojat eivät avaa kaappeja tai laatikoita ilman asiakkaan lupaa. Työntekijöitä sitoo myös vaitiolovelvollisuus asiakkaiden kotien asioista.

ONNI kotisiivous on osa suomalaista Med Group-konsernia, ja yksi koko yrityksen arvoista on luotettavuus. Uskon vahvasti, että yritys on sanojensa takana ja tekee kaikkensa ollakseen luotettava.

 

Katso tämä postaus Instagramissa

 

ONNI kotisiivous Tampere (@mutkatontablogi)

8. Kotimaisuus ja yritysetiikka

Oli palvelu mikä tahansa, suomalaisen yrityksen tuottama palvelu tekee meille kaikille hyvää!

Ostamalla suomalaiselta yritykseltä kotisiivouspalvelua tuet samalla myös suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa.

ONNI kotisiivous on ylpeä suomalaisuudestaan, ja yritys kertoo avoimesti maksavansa kaikki verot ja maksut Suomeen.

Tämä on asia, jota olen itsekin alkanut arvostaa sitä enemmän mitä vanhemmaksi olen tullut. Meillä on uskomaton paikka asua ja elää, ylläpidetään sitä siis yhdessä ostamalla reippaasti suomalaista!

Med Group: Maksamme kaikki verot ja veroluonteiset maksut suomeen

9. Siivouksen laatu

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä, on tietenkin siivouksen jälki.

Se on erittäin yksinkertaista. Hyvä kotisiivouksen jälkeen koti on puhdas.

ONNI kotisiivouksen laatulupaus on, että jos et ole tyytyväinen siivouksen jälkeen, voit kertoa siitä heille niin he tulevat korjaamaan tilanteen. Tämä kertoo mielestäni firman luotettavuudesta ja siitä, että et joudu ottamaan tarpeetonta riskiä palvelun laadun suhteen.

Lue myös: ONNI kotisiivous Tampere kokemuksia

Kiitos kun valitsit ONNI kotisiivouksen
Kiitos kun valitsit hyvän kotisiivouksen!

Hyvä kotisiivous Tampereella?

Saimme ONNI kotisiivoukselta ylläpitosiivouksen kotiimme, ja koimme jälleen kerran puhtaan kodin elämyksen (jonkun muun siivoamana se on ihan parasta!).

Asumme Tampereen seudulla, jossa ONNI kotisiivous palvelee kaikissa kodin siivousasioissa. Kun etsit hyvää siivouspalvelua Tampereelta tai muualta Suomesta, niin vertaile vaihtoehtoja ja tutustu ihmeessä myös kotimaiseen ONNI kotisiivoukseen!

// Markus

Kirjoittaja on perheenisä, joka kirjoitti elämänsä ensimmäiseen työhakemukseensa heikkoudekseen kotityöt. Ota meidät seurantaan Instagramissa, niin ehkä näet miten ne nykyään maistuu!

3 vastausta artikkeliin “Miten löydän hyvän kotisiivousfirman? Tarkista ainakin nämä 9 asiaa!

  1. Olemme muuttaneet suurempaan asuntoon ja haluamme siksi palkata siivouspalvelun. Kiitos tästä postauksesta ja ehdotuksistasi siitä, miten voin löytää sopivan palvelun. Hyvä tietää, että on parempi, jos sama henkilö tulee aina taloon siivoamaan.

  2. Kyllä minun mielestäni on kanssa mukavampi, kun ei tarvitse koko ajan olla ottamassa uusia ihmisiä kotiinsa, vaan homma toimii saman siivoojan kanssa pidempään. Olen tässä koittanut myös kartoittaa, että miten löytyisi hyvä teollisuussiivoukseen erikoistunut palvelu. Olen miettinyt, että se voisi olla paras ratkaisu omakotitalomme rakennustyömaan siistimiseen.

  3. Hyviä vinkkejä, miten löytää hyvä siivousfirma. Meillä ei käy siivoojaa kotona, vielä, mutta työpaikalla käytetään toimistosiivousta. Olemme tosin harkinneet siivouspalvelua kotiinkin ja kuulostaa hyvältä, että siivouspalvelu tulee korjaamaan tilanteen uudestaan, jos ei ole tyytyväinen työn jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *