Ruokaa netistä – Foodora

Sisältää kaupallisia linkkejä (merkattu tähdellä *)

Pandemia laittoi monet perheet tilaamaan ruokaostokset netistä. Myös valmiin ruuan kotiinkuljetus on lisääntynyt räjähdysmäisesti.

Me olemme käyttäneet nyt entistäkin enemmän *Ruokaboksia. Muutamana viikonloppuna olemme myös tilanneet kotiin ihan rehellistä roskaruokaa.

Tämän jutun lopusta tai *tästä linkistä löytyy 8€ alennuskoodi Foodoran kotiinkuljetuspalveluun.

Foodoran alennuskoodi oli käytössä
Tämä purilaishetki on taltioitu ajalta ennen Koronaa, kun lentokoneet vielä lensivät ja rajat olivat auki. Paikka oli pieni kahvila Lontoossa.

Trendikkäät kuljetuspalvelut applikaatioineen

Ruuan kotiinkuljetuspalveluista isojen kaupunkien alueella tunnetuin on varmaan Wolt. Sillä on joskus aiemmin tullut tilattua ruokaa, mutta nykyiseen asuinpaikkaamme ei Woltilla saa mitään.

Asumme siis juuri sen verran kaukana Tampereen keskustasta, että meille asti ei Wolt kanna. Pelastuksemme on tässä kriisissä ollut Foodora!

Tämä Woltin kilpailija yhdistyi aivan muutamia kuukausia sitten suositun pizza-onlinen kanssa, jonka myötä sen tarjonta-alue on laajentunut entisestään. Tämän fuusion myötä Foodorasta saattaa nyt löytyä suomen laajin kotiin kuljetetun pikaruuan tarjonta.

Pizza-online oli vanhan liiton nettisivu, jota uudet, trendikkäämmät applikaatiot alkoivat ehkä vähän polkea alas päin. Sivuston perimistä komissioista oli myös joskus kohua. Muutenkin pienillä katteilla toimivat pitsanpyörittäjät joutuivat vielä maksamaan kovan hinnan pitsojen nettitilauspalvelulle. En tiedä onko tilanne tuosta parantunut, tai eroaako se Foodorassa jotenkin tästä.

Tuo fuusio oli mielestäni järkevä veto, sillä brändit olivat jo ennestään saman omistajan alla. On parempi, että yhdestä palvelusta löytyy mahdollisimman kattavasti ruokapaikkojen tarjontaa, niin minun ei tarvitse selailla useita eri palveluita kun etsin paikkoja jotka kuljettaisivat minulle ruokaa kotiin.

Mikä hauskinta, Foodorasta löytyi toimittava pitseria myös Pieksämäelle… Näin Mummo ja Ukkikin saivat höyryävän yllätyslähetyksen meidän toimestamme! Vain pari painallusta netissä ja pitsa lähti matkaan. Parasta tuossa siis on se, että ruuat voi maksaa etukäteen. Näin vastaanottajalle jää tehtäväksi enää nauttiminen.

Ristikkoperunoita foodoran alekoodilla
Tilasimme Foodorasta tamperelaista perinneruokaa, eli siipiä.

Foodora käyttökokemuksia

Muutamia kertoja olemme nyt käyttäneet Foodoraa, ja nyt tilailut sujuvat jo helposti. Rehellisyyden nimissä pitää kuitenkin todeta, että ensimmäisellä tilauskerralla oli pieniä teknisiä hankaluuksia.

Ensimmäisellä kerralla kännykän selaimella käytettäessä tilaus ei mennyt ihan ensimmäisellä yrittämällä loppuun asti. Lopulta kuitenkin onnistui. Sen jälkeen siirryimme applikaation käyttöön. Applikaatiota kannattaa käyttää senkin takia, että toimitusosoitteen saa tallennettua siihen valmiiksi seuraavaa kertaa varten.

Foodoraan löytyy myös kausiluonteisia alennuskoodeja, joilla voi saada tilauksen hinnasta hieman pois. Jos sallii markkinointiviestinnän, niin sitäkin kautta voi tulla mukava yllätys. Mekin saimme heti ensimmäisen tilauksen jälkeen viestin, että seuraavaan tilaukseen saamme ilmaisen kuljetuksen!

Foodora alekoodi 2020 - Porkkanatikut ja dippi
Muista tietenkin kasvikset myös!

Foodora alennuskoodi -8€ alennus ensimmäisestä tilauksesta

Jos et ole vielä käyttänyt Foodoraa, niin *tästä linkistä saat 8 euron alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.

Maukkaita pitsahetkiä kaikille!

// Markus

Donitsihampurilainen Jenkkireissulta
Tämä donitsiburgeri nautittiin Floridassa. Jos Suomesta jostain saa vastaavia, niin olisi kiinnostava tietää!

8 vastausta artikkeliin “Ruokaa netistä – Foodora

 1. Mielenkiintoinen palvelu ruokaa tulee ovelle vaikken ole ikinä mitään tilannu.

 2. Kyllä nyt on kuljetuspalveluille kysyntää eri muodoissa. Itse olen tilannut ruokaa, mutta myös paljon muutakin nyt kotiinkuljetuksella kun liikkeet ei ole auki ja koittaa vähentää liikkumista muutenkin. Hauska idea tilata tuommoinen ruokayllätys.

  1. Jep, logistiikka-ala porskuttaa ja kysyntää on jatkossakin varmaan paljon. Olisi mukava nähdä vielä enemmän uusia innovaatioita, mitä kaikkea voi tilata suoraan kotiin.

 3. Hyvä kirjoitus! Tuli tätä lukiessa mieleen, että pitääkin keskustassa asuvalle isotädille mainita, että hän voisi myös kokeilla foodoraa vaihteluksi. Itselle sovellus on jo tuttu.
  Asun keski-Euroopassa ja on todettava että ero kuljetuspalveluilla maiden välillä on kyllä suuri – erityisesti kun kyseessä on siis esimerkiksi vaikka posti. Minusta myös tuntuu, että ihmiset tilaavat täällä paljon enemmän tavaraa netistä, tai ehkä se vain konkretisoituu, kun kaikki käytännössä kuljetetaan suoraan kotiovelle.

  1. Niinpä!
   Josko korona laittaisi buustia kotiinkuljetuspalveluihin myös Suomessa!

 4. Iso EI foodoralle!
  Ruoan tilaaminen onnistui. Noin tunti tilausen jälkeen lähetti soitti puhuen todella huonoa englantia ja lopulta sain selville että lähetti oli mennyt aivan väärään osoitteeseen. Lopulta sain annettua osoitteemmee uudelleen ja lähetti sanoi että joku toinen lähetti toimittaa ruoan perille. Tästä puhelusta on kulunut noin 30min ja soitan lähetille että tietääkö hän missä ruokani menee, lähetti sanoi ei ja ota yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakas palveluun sain lopulta yhteyden chatin kautta ja englanniksi piti sielläkin keskustella ja sanoivat että kokeile tilata uudelleen. No tilasin uudelleen. Taaskaan ei lähetistä kuulu mitään. Asiakas palvelusta sanottiin sitten että ota yhteyttä sähköpostilla. Noh… lähetin sähköpostia ja vastaukseksi tuli että käsittelemme vietin 24 tunnin sisällä. Eli 2 kertaa maksoin ja tilasin ruoan ja nyt viikko kulunut ja ei ole tullut vastausta mistään mihinkään kyselyyn. Tämä alkaa kuulostamaan jo huijaukselta kun ottavat rahat kyllä vastaan mutta eivät toimita tilausta ja rahoja ei saa takaisin mitenkään. ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET KÄYTTÄKÖ FOODORAA!!!

  1. Nyt on kyllä mennyt kaikki päin mäntyä!
   Aina ei systeemit toimi saumattomasti yhteen. Uskon että rahat saa kuitenkin ennemmin tai myöhemmin takaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *