Elämäni parasta aikaa! – Raskausviikko 23

Raskausviikko 23, joulukuu 2021: Äitiyspakkaus 2022 ja hurmaantumista elämästä!

Vihdoin se alkoi, toinen kolmannes ja raskauden paras aika! Vai alkoko se toinen kolmannes jo 10 viikkoa sitten ja tämä paras aika v ä h ä n  myöhässä.. ?

Joka tapauksessa, viimeisin viikko on täyttänyt kaikki odotukseni mukavasta raskausajasta. Neljänä päivänä päätäni ei ole särkenyt lainkaan ja muutamana vain pienesti ja siedettävästi ilman tarvetta lääkkeille.

äitiyspakkaus 2022 hakematta
Kyllä nyt kelpaa!

On todella hämmentävä ajatus, että joku ihminen elää lähes koko ajan ilman kipua. Mitä kaikkea elämässä voisikaan saada aikaan täysin terveenä!

Todo-lista tyhjä!

Ukin ollessa kuntoutuksessa vietimme viikon mummolassa. Harmiksemme tämä viikko oli juuri todella kova pakkasviikko. Joka päivä ulkona oli pakkasta n. 20 astetta ja lisäksi kuopuksemme ei ole vieläkään täysin toipunut nielutulehduksesta. Vietimme paljon aikaa sisällä, vaikka ulos ja mummolan lähes koskemattomaan hankeen olisi kovasti tehnyt mieli.

raskausviikko 23
Mummolan lisäksi päästiin tällä viikolla myös ekaa kertaa uudelle Nokia Arenalle ja pakkasta tais olla yli 20.

Itselläni ei ole toppahousuja (kyllä, tämä asia pitäisi hoitaa) ja olen onnettoman huonosti kylmää sietävä. Onneksi Markus sai itsensä esikoisen kanssa ulos iltaisin.

Mulla on ollut pitkä lista tehtäviä suoritettavaksi ja uskomatonta kyllä, sain listani tyhjäksi viikon aikana. Kerroin tästä Markukselle ja hän ei ollut uskoa tätä todeksi: ”Oot tehny viikolla enemmän kun viimeisen puolen vuoden aikana!” En sano, että tämä asioiden suorittaminen olisi mikään arvo sinänsä, mutta itselleni se tässä tilanteessa kertoo palautumisesta.

raskausviikko 23
ToDo-listalla on ollut mm. tavaran myyntiä, lelukaapin järkkäämistä, leipomuksia ja askartelua.

Vauvanvaateihastelua – äitiyspakkaus 2022

Viime viikolla julkaistiin Kelan uusi äitiyspakkaus. Se on aina juhlallinen hetki!

Esikoisen kanssa oli itsestäänselvyys, että otamme pakkauksen. Kuopuksen kanssa vähän mietimme otammeko, koska pakkauksesta tulee aina duplikaatteja, joilla ei tee mitään. Esimerkkeinä tästä kuume- ja vesilämpömittari. Lisäksi osa vaatteista jää syystä tai toisesta käyttämättä tai ne ovat kooltaan epäsopivia. Esikoiselle esimerkiksi toppapuku oli ensimmäisenä talvena aivan liian suuri ja toisena talvena auttamattomasti liian pieni. Sille ei siis ollut koko vauvavuoden aikana mitään tarvetta.

Lue lisää: Äitiyspakkaukseen osakesäästötili – tämähän on ihan täyttä..

äitiyspakkaus 2016
Tällainen oli meidän ekan vauvan äitiyspakkaus vuonna 2016!

Silti äitiyspakkauksen saaminen on jotenkin niin ihana asia, ettei kokemusta haluaisi jättää väliin. Äitiyspakkauksen ylimääräiset saa myös helposti kiertoon antamalla ne vaikka johonkin vauvanvaatekekeräykseen. Uudet vaatteet kyllä tekevät kauppansa, vaikken sinänsä olekaan uusien ostamisen puolestapuhuja..

Itse himoitsen pakkauksesta aina eniten tuota pahvipakkausta. Siitä saa hyvä paikan lasten muistojen säästämiselle.

äitiyspakkaus 2022
Kuopuksen pakkausta hakemassa, ja jo ihan kaiken vauvailun kertaalleen kokeneena.

Jokaisessa pakkauksessa on myös ollut lemppareita, jotka ovat olleet käytössä pitkään. Molempien lapsien kohdalla tällaisia ovat olleet peitemakuupussit, villahaalarit ja yöpuvut. Lisäksi jotkut vaatteista, joissa on ollut kivoin kuosi, ovat tulleet viikottaiseen käyttöön.

Tästä uudesta pakkauksesta ehdottomiksi lemppareikseni nousivat pari bodya ( 1, 2 ), yöpuku, peitemakuupussi, värikkäät harsot ja harmaa villasekoitehaalari. Jos jotain olisin uudelta pakkaukselta toivonut, niin värejä! Mutta suuri yleisö taitaa toivoa juuri päinvastoin, eli ymmärrän linjauksen hyvin.

Saa nähdä päädymmekö lopulta ottamaan tämän vuoden pakkauksen. Aika näyttää!

Ottaako teidän perhe äitiyspakkauksen? Mitkä oli teidän vuoden 2022 äitiyspakkauksen lempparit?

//M-E

Lue edellisestä raskausviikosta 22: Vihdoin tämän ilouutisen uskaltaa jo kertoa muillekin!

raskausviikko 22
Sitä todellista elämästä nautiskelua..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *